BC Raak'm

Trainer gezocht! Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Zeer geslaagd ouder-kind toernooi

ouder-kind-toernooi-2023

Woensdag 19 april was het zover. Het aangekondigde ouder-kind toernooi. We hadden het een weekje naar voren gehaald i.v.m. de meivakantie, zodat er zoveel mogelijk jeugdleden en ouders er bij konden zijn. En dat is gelukt! Vanaf 18:30 ontstond er een mooie drukte.

We kunnen terugkijken op een superleuk, gezellig en sportief ouder-kind toernooi. Maar liefst 24 jeugdleden die met een ouder, familie of kennis een duo vormde. Mooi om het enthousiasme van iedereen te zien op én naast het veld. Meerdere duo’s en ook de trainers en begeleiders hadden een feestelijk tintje of waren verkleed voor de strijd van de leukste outfit.

De avond begon met een welkomstwoordje en een korte uitleg over de opzet van de wedstrijdjes. Voor dat we echt los konden was er een ludieke warm up.

Per toerbeurt mochten de jeugdleden een nummertje trekken die overeen kwam met een van de 9 badmintonvelden. Samen met hun duo kon de strijd aangegaan worden tegen een ander “ouder-kind” duo. Interessant en leuk om te zien hoe er fanatiek gestreden werd om de punten, maar nog leuker om ieder met plezier te zien badmintonnen. Naast het talent bij de jeugd, was duidelijk zichtbaar dat veel ouders ook bedreven zijn in het spelletje of er lekker in op gingen. Op iedere baan waren de aanmoedigingen te horen.

Ieder potje duurde ongeveer 8 minuten, zodat iedereen lekker veel wedstrijdjes kon spelen. Voor de jeugdleden was het niet alleen leuk om tegen elkaar te strijden, maar ook om te laten zien hoe goed ze kunnen badmintonnen. Het leukste was natuurlijk om samen met een ouder, familielid of kennis te spelen.

Om 20:00 was het toernooitje afgerond. Als afsluiter gezellig met elkaar de kantine in voor wat drinken en lekkers. Heerlijke brownies en fruitspiesjes voor iedereen. Meerdere verklede duo’s kregen een prijs voor een leuke outfit. De trainers en jeugdbegeleiders werden nog even in het zonnetje gezet voor hun inspanningen dit seizoen. Alle jeugdleden kregen een mooie badmintonsleutelhanger mee met een kaartje.

Al met al een superleuke avond! Erg gezellig en veel enthousiaste reacties. Absoluut voor herhaling vatbaar komend seizoen! Een fijne meivakantie en veel badmintonplezier in de zomer!

Jeugdcommissie BC Raak’m