BC Raak'm

Trainer gezocht! Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Kampioenschap en promotie voor BC Raak’m 1

Hoogeveen/Grou – Zaterdag 18 februari heeft het 1e team van BC Raak’m het kampioenschap behaald in de 5e divisie. Voorafgaand aan de laatste wedstrijd in Hoogeveen waren er nog 3 teams in de race om kampioen te worden. De Grousters stonden met een voorsprong van 3 punten er het beste voor.

In Hoogeveen bleek al snel dat tegenstander BV Smash 3 niet in staat waren om het de Grousters echt lastig te maken. Chris Spring in’t Veld en Marco Lautenbach verloren weliswaar hun dubbel, maar beide wisten revanche te nemen in het enkelspel. Ondertussen waren de dames Marloes Veenstra en Janny Hijlkema voortvarend van start gegaan. Zowel de dubbel als de beide enkels werden, deels met overmacht, gewonnen. Met de twee gemengd dubbels nog voor de boeg had het Raak’m team voldoende aan één overwinning. Geheel in stijl sloten zowel Marco en Marloes, als Chris en Janny af met een overwinning. Hiermee kwam de einduitslag op 7-1 en was het kampioenschap een feit.

Tijdens de trainingsavond in sporthal De Twine in Grou is het team, waar ook Stefan de Haan deel van uitmaakt, door het bestuur in het zonnetje gezet. Volgend seizoen promoveert het team naar de 4e divisie. Dit is voor het eerst in de historie van BC Raak’m en daar zijn we trots op!