BC Raak'm

Trainer gezocht! Interesse? Klik hier voor meer informatie.

  1. Home
  2. /
  3. Organisatie
  4. /
  5. Vrijwilligers

Vrijwilligers

BC Raak’m is een badmintonvereniging waarbij vrijwilligers cruciaal zijn. Mensen zijn dagelijks bezig om zowel het sportieve als het sociale aspect in goed banen te leiden. Wij zijn trots op al deze vrijwilligers die het de leden mogelijk maken hun favoriete sport te beoefenen, te bekijken en te beleven.

Het voordeel van een vereniging als BC Raak’m is dat er voor potentiële vrijwilligers altijd wel een rol gevonden kan worden waarin men zijn of haar kwaliteiten vorm kan geven. Want, hoewel we gelukkig veel mensen hebben die een rol willen spelen, zijn we continu op zoek naar versterking. Qua tijdsbesteding valt er altijd een mouw aan te passen, of men nu een paar keer per jaar een taak wil doen of bij wijze van spreken dagelijks, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Lijkt het je wat om een rol te spelen in de organisatie van BC Raak’m of wat kleine taakjes zo nu en dan uit te voeren om de club te helpen? Of heb je andere ideeën? Laat weten bij één van onze bestuursleden dat je geïnteresseerd bent!