BC Raak'm

Trainer gezocht! Interesse? Klik hier voor meer informatie.

  1. Home
  2. /
  3. Organisatie
  4. /
  5. Sponsoring

Sponsoring

Bij BC Raak’m danken we een hoop aan onze trouwe sponsoren. Wie onze sponsoren zijn, kan je hieronder zien onder het kopje Sponsors.

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het werven en onderhouden van contact met sponsoren. Uiteraard is het belangrijk om te zoeken naar een gezamenlijk belang, waarbij BC Raak’m in diverse vormen promotie kan verzorgen, middels reclame-uitingen voor sponsoren. Reclame-uitingen worden meestal verzorgd op reclameborden bij onze zaalaccommodatie, op sportkleding of per advertentie op onze website. Uiteraard kunnen wij ingaan op incidentele sponsoring. Er wordt gestreefd om een onderlinge, langdurige band op te bouwen met onze sponsoren.

Wil je ook sponsor worden of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Dat kan door een mailtje te sturen naar sponsor@bcraakm.nl. Hopelijk spreken we je snel!

Leden of andere betrokkenen bij onze vereniging kunnen zich aanmelden als shuttlesponsor.

Voor een bedrag van € 20,- kun je symbolisch een shuttlekoker aanschaffen voor de vereniging. Hierdoor kunnen meer goede shuttles en goed materieel worden aangeschaft voor de verenging. Als shuttlesponsor krijg je een vermelding op het nieuwe sponsorbord en zal er jaarlijks een verrassende activiteit zijn.

Middels dit aanmeldformulier kun je je opgeven als Shuttlesponsor.