BC Raak'm

Trainer gezocht! Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Sint Pitertoernooi 2024: De anonieme cadeautjes

sint-piter

Het eerste gezelligheidstoernooi van het jaar was weer een feit in de Sint Pitertijd. We speelden twee tegen twee badminton met als inzet het pakje dat de deelnemer had meegenomen. Het pakje gekozen na de laatste wedstrijd was dan voor jou als deelnemer. De twee winnaars kozen als eerste een van de vier pakjes op de onderliggende baan en daarna de twee verliezers. Op die manier husselden de cadeaus van baan naar baan.

nieuws-sint-piter-2024-1

Er waren open surprisedozen om de pakjes in te deponeren tijdens de wedstrijd, hetgeen nieuw was. Zo waren er vier rondes van een kwartier. Zo’n 28 deelnemers waren verspreid over zeven banen en de overige twee waren voor de competitie. Tussen de wedstrijden door kreeg iedere speler een consumptiebon uit geste van de club. Er waren kruidnoten en appeltjes te consumeren tijdens het toernooi.

nieuws-sint-piter-2024-2

Aan het eind riep Paul Trip alle spelers tot baan 4 om een groepsfoto te maken speciaal voor Sint Piter en Aldemar. De cadeaus mochten daarna terstond worden opengemaakt. De douches waren door een
storing gloeiend heet. De wedstrijd was appeltje ‘gekookt’ eitje op die manier. Het probleem bevond zich in de voorste herenkleedkamer douche. De personen moesten voor het douchen maar even uitwijken naar de andere kleedkamer. Toen was het van de surpriseparty naar de afterparty in de bar. Langs deze baan willen we Paul Trip bedanken voor de organisatie van het toernooi. Op naar het Jubileumtoernooi!

Geert Leijstra